Stigs Kakel – super REA vecka 35 2009 i Göteborg

Söker du info om Stigs REA 2011 – klicka här

För alla er som undrade var Stigs Kakel tog vägen, så kan vi glädjande nog släppa nyheten att vi finns kvar på samma ställe där vi alltid funnits (Hisings Kärra i Göteborg och dessutom på ett nytt ställe i Högsbo – brevid Silvans gamla lokal som nu Beijer skall flytta in i). Det innebär att du nu kan handla hos oss på ”Stigs Kakel – del i Kakeldaxgruppen” på två ställen i Göteborg !

Stigs Kakel

De av er som undrar när vår höst REA börjar (sortimentsgallring) – kan nu veta att den 2009 äger rum måndag – lördag vecka 35 (24 – 29 augusti). I år blir det västra Sveriges största köpfest inom kakel och klinker. Vi har gott om prima keramik som nu utgår ur höstens kommande sortiment. Passa på att fynda, och kanske det kan passa bra i samband med en renovering hemma där ni kan utnyttja ROT-avdraget om ni anlitar någon av våra goa hantverkarkunder. Välkomna på årets brak-kakel-REA.

/ Goa gubbarna på Stigs

Jag har placerat min blogg i <a href=”http://bloggkartan.se/registrera/7129/goeteborg”>Göteborg</a> på <a href=”http://bloggkartan.se”>bloggkartan.se</a>!

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s