IKEA anno 2010 får 5 kakelplattor

IKEA 2010Idag damp den ner i brevlådan. 2010 års katalog från IKEA. ”Vi lever alla lika olika” är temat – och katalogen är en höjdare. Ett steg tillbaka till de IKEA kataloger man kunde sitta på ”huset” och läsa länge förr i tiden. Istället för en massa miljöbilder, har IKEA vågat ta steget tillbaka, och visar nu åter delvis möbler på det gamla sättet (små miniatyrer, och många på samma uppslag). För detta, och att IKEA håller fast vid sin affärsidé ger Kakelbloggen hedrande 5/5 kakelplattor för årets katalog.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s