GAIS – ett mirakel i Göteborg

gaisFör oss som känner många fotbollssupporters i Göteborg, så är GAIS supporterskara beundransvärda. Trots motgångar så är en Gaisare alltid en Gaisare. Nu har dom rönt en ny framgång (GP) och solen skiner på Gais blå himmel igen. Detta får Red att tänka en av många Gais-historier. ”Två gaisare och två ifkare skulle åka tåg. IFK:arna köpte var sin biljett men såg att gaisarna bara köpte en biljett tillsammans. Ifkarna blev lite fundersamma. Väl ombord på tåget såg de två ifkarna att gaisarna låste in sig på toletten. När konduktören kom knackade han på toalettdören och sa ”Biljetten”. Gaisarna stack ut biljetten genom dörrspringan. Konduktören klippte biljetten och stack in den igen. IFK:arna såg det hela och blev mycket imponerade. På hemvägen köpte de två IFK:arna en biljett tillsammans. Gaisarna köpte ingen alls. Ombord på tåget gick ifkarna och låste in sig på toaletten. Efter en stund kom gaisarna och knackade på dörren och sa: ”Biljetten”. Ifkarna stack ut biljetten genom dörrspringan. Gaisarna tog biljetten och gick och låste in sig på toaletten mitt emot.

Not: I Göteborg har vi både Gaisare, IFK:are och Öis:are på Stigs Kakel, och alla är lika goa gubbar. Även vissa Elfsborgare finns nu i skaran.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s