Fullt drag hos Stigs Kakel första rea dagen

REAIdag har det varit fullt drag hos Stigs Kakel i Göteborg. Tusentals kvadratmeter kakel och klinker har hittat nya lyckliga ägare. Imorgon ställer vi fram nya varor ur vårt lager. Stort grattis till gänget som kämpat friskt i båda butikerna under dagen. Kunderna har strömmat till. Vissa kom med taxi, andra på cykel. Fullt hus var det. Många har uttryckt glädje över att butikerna åter heter Stigs Kakel och att det åter går att göra bra affärer med goa gubbar. Imorgon är alla välkomna på nytt, då finns det nya fynd. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s