Branschkunskap sökes i Stockholm.

I Stockholm har KakeldaxGruppen idag 5 butiker som säljer kakel & klinker mot plattsätterier, byggföretag och konsumenter. Vi kommer nu att lyfta vår kompetensnivå, med den satsning vi nu gör att på väsentligt stärka vår profil som en professionell och seriös leverantör  av keramik. Därför söker vi personer i åldern 35-50 som har stor branscherfarenhet som vill arbeta i ett seriöst företag, med sunda värderingar. Ledord som är viktiga för oss är branchkunskap, seriositet och en vilja att göra affärer i en specialliserad fackhandelsmiljö. Vi kommer nu att börja reducera våra utställningsytor i Stockholm där vi sålt mycket möbler,och att sikta på att skapa ett fokus kring kakel och klinker. Vi behöver därför förstärka vår organisation med personer med mycket bra kunskap om både produkter, kunders behov och byggteknik. Skulle du vara intresserad, eller känner någon som söker en sådan utmaning – hör av dig till: Personalavdelningen – KakeldaxGruppen – Kakeldax i Sverige AB – Trankärrsgatan 3B – 427 37 Hisings Kärra. Märk din ansökan med ”Branschkunskap Stockholm” / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s