Lägsta punkten nådd nu

Botten är nådd, skriver GP. Den värsta krisen på 100 år, skall nu ha nått sin lägsta punkt. En vändning vädras av många företag och branscher. Dock kommer inte vändningen snabbt, utan kanske dröjer det till hösten 2010 innan vi se att det vänt ordentligt. Dock förutspår GP att signalerna om bättre företagsklimat ökar i antal redan denna höst. Så är det ju, alla företag, samhällen och ekonomier utvecklas över tiden. Det går omväxlande bra och mindre bra. Det man förhoppningsvis lär sig av varjen ny kris, är att bli starkare. Dagens artikel i GP glädjer oss på redaktionen. Även vi upplever att vi nu befiner oss i en situation där det går att skönja bättre reaktionella tider för 2010. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s