Kakeldax Örebro tar ett steg in i framtiden

Kakeldax Örebro Ombyggnads REATillsammans med vår hyresvärd i Örebro förbereder vi nu en ombyggnad av Kakeldaxbutiken i Örebro. Mats med personal kommer därför inom kort att påbörja en lokal marknadsföring i Örebro där vi förbereder butiken inför ett väsentligt ansiktslyft. Detta är en del av Kakeldax offensiva satsning i Örebro. Från och med nu kommer alla härliga människor i Örebro att se mer av Kakeldax i Örebro (del i KakeldaxGruppen) som är en av de butiker i Sverige som ligger högt på listan över framtidsinvesteringar. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s