Comfort satsar på kakel i Umeå

comfortI Umeå har det i helgen skett en storsatstning på kakel & klinker. Comfort i Umeå har i helgen haft invigning av en ny storsatsning i Umeå, med en ny avdelning för kakel & klinker. VästerbottensKuriren skriver entusiastiskt om den nya butiken. Anders Byström (kedjechef ÅF hos KakeldaxGruppen) säger ”det är en fantastisk butik, och invigningen var en stor framgång. Fullt med folk, kanonbra stämning och mycket affärer under öppningshelgen”. Comfort i Umeå leds av VD Mats Hammarberg, som siktar på en omsättningsökning från 20 miljoner till 25 miljoner under 1 år. Vi på redaktionen önskar Mats med personal allt gott och tackar för förtroendet vid val av leverantör. Umeå får full service av KakeldaxGruppens ÅF-center i Örnsköldsvik, som under Anders Byströms ledning, förutom kundtjänst, också sköter logistik och distribution för hela Norra Sverige. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s