Att göra affärer

HONESTYFågel eller fisk? Det är alltid frågan när man börjar göra affärer med en ny affärspartner. Idag har varit en spännande dag för KakeldaxGruppen. Mycket har avhandlats, mycket har varit i fokus, och det har varit raka puckar. Vem som är vem, kommer tiden att utvisa. KakeldaxGruppen står för en linje, och de som väljer att ingå partnerskap och tror på den linjen, är också de som kommer att bekänna färg. Den kommande veckan så framkommer det vem som bestämmer sig för att visa sina färger öppet. Illustrerar detta inlägg med en bild som säker kommer att få Fredrik att dra på smilbanden. Trevlig helg önskas alla läsare. Nu blir det middag med familjen. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s