Svart som synden!

svart duschSvart som färg i badrumsgolvet har varit populärt en längre tid. Men nu börjar det bli vanligare med svart i hela badrummet. Med rätt belysning så kan det bli både elegant och spännande. Allt om Bostad har tex en artikel om detta och vi på Kakelcentralen i Malmö har några miljöer med mörka inslag. Vi har bl.a även ritat en svart gästtoalett till en kund, och den blev mycket uppskattad. Våga släppa fram din mörka sidor!

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s