Bäst i dagens morgontidningar – Bli lycklig

Lördag morgon. Morgontidningar på nätet. En bra start på dagen. Här ett axplock ur dagens tidningar:

morgontidningDen nya trenden är att satsa på att bli lycklig (DN) Johan Norberg som är något av en expert i ämnet säger ”– Vi är nöjdare än vi tror, men vi verkar hela tiden upptagna av problem. Förmodligen har det en evolutionär förklaring. Det var inte de nöjda som överlevde, utan de som ständigt, spanade mot horisonten.”  En mindre positiv nyhet är den dagens GP öppnar med, nämligen svininfluensan (GP). -Hinner vi bli vaccinerade innan influensan väller över oss? Den frågan debatteras dagligen i tidningarna nu. Inom 2 månader vet vi – nu lever tidningarna på spekulation. SvD arbetar också med lite negativa nyheter där man lyfter fram ökad kontroll med fingeravtryck i Europa som en jättenyhet (SvD) , och som upprör många av SvD:s läsare. Vid sidan om nätet, är det givetvis morgontidningen i tryckt form och en kopp kaffe som är den riktigt bra starten på dagen. Tidningar och information är något som är både viktigt, men som ockå är utvecklande. Tidningarna borde skriva om mer positiva nyheter, så kanske vi alla skulle bli mer positiva. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s