CasalGrande – ytterligare en stark partner

casalgrandeCasalGrande grundades redan 1960, och har under många år varit en partner till KakeldaxGruppen. Företaget har 500 anställda och 4 stora keramikfabriker i Italien. Innovationer och hög kvalitet är två ledord som Casalgrande själva använder för att beskriva sin verksamhet. Vi på KakeldaxGruppen är både stolta och glada över att kunna arbeta tillsammans med Casalgrande, som är en av våra viktiga samarbetspartners i produktområdet kakel och klinker. / Red,

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s