Foga och fixa … vad skall man välja?

fixareKakeldaxGruppen är idag Sveriges största distributör av fog- och fästmassor för kakel och klinker. Just nu träffar vi våra leverantörer och håller på att utröna vem som vill ingå i ett starkt partnerskap inför framtiden. pciKvalitet, service, utbildning, rådgivning, produktutveckling och samarbete är värden som är viktiga i en kommande affärsrelation. Idag arbetar vi med Bostik, Mira, Schönox och PCI som några exempel. PFK_largeFör att kunna förverkliga vår affärsidé att bli Sveriges mest professionella rikstäckande aktör inom kakel och klinker, kommer vi i framtiden att fokusera på färre leverantörer, och i samband med det öka vår kompetens på de produkter som kommer att ingå i vårt produktsortiment. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s