Kakeldax i Helsingborg blir Kakelcentralen i Helsingborg

kakelguidenI Helsingborg finns en härlig kakelbutik som ingår i KakeldaxGruppen. Förra året hette den Kakelcentralen, sedan bytte den namn till Kakeldax, och nu tar vi tillbaka vårt riktiga namn igen – nämligen Kakelcentralen (KakeldaxGruppen). I butiken finns ett riktigt super-gäng som är mycket duktiga på kakel och klinker. Inom kort så byter vi skyltar och påbörjar en lokal marknadsföring, för att visa alla i Helsingborg att vi finns kvar och att vi är duktiga på keramik.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s