Söndagspromenad

hundenSå är det då September. Sommaren kom och gick i en rasande fart. September och Oktober är två månader som är riktigt härliga vädermässigt här i Sverige. Hög och klar luft, och dagar där solen gör att man minns sommarvärmen igen. Idag var vi ute på promenad med hunden, och gick en rejäl runda. När solen tittar fram, så ser allt så fint ut. Allt som verkar grått när det regnar, blir helt plötsligt vackert och spännande. Ändå är det samma omgivningar. Till och med vår nu åldrade hund var på riktigt sprudlande humör idag. Rapp i steget, och ivrig att komma ut. En kopp kaffe, en bit ost, och excelfiler inför kommade IT-systembyte får fylla resten av söndagen efter en härlig promenad.  / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s