Influensa eller vanlig förkylning

forkyldIdag ligger kakelbloggens redaktör i sängen med förkylning. Som ni vet så säger man att killar med förkylning är veka typer. Det stämmer ! Jag har en kompis som är lite hypokondriskt lagd, och när jag tänker på honom så börjar jag själv osökt undra om det är svininfluensan eller endast vanlig förkylning. Nu blir det en paus från bloggen, varmt te och sängläge som gäller.  Skall ligga här och tänka på alla underbara kakelplattor vi har på vårt lager i Hisings Kärra. 🙂 Atjooo. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s