OLED – ny belysningsteknologi

Alla de stora belysningsföretagen satsar nu på en ny teknologi enligt en artikel i NY Times OLED (organic light-emitting diodes) är en högeffektiv belysning som kan göras i en mängd olika färger och ahr lång livslängd. De kan även göras flexibla och böjbara. Inom ett år räknar man med att få fram det första OLED-arket som kan komma att lysa upp stora offentliga lokaler. OLED-paneler är endast 18 mm tjocka och avger nästan ingen värme vilket ger en mängd olika användningsområden. Varför inte en infälld nisch i badrummet där hela väggen lyser!  Anders JansäterOLED-panel

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s