DI skickar positiva signaler kring byggbranschen

Dagens_IndustriIdag skriver Dagens Industri (DI) ”Efter att ha bottnat under fjolårets avslutning har efterfrågan i Sverige, mätt i antalet sålda bostäder, kommit tillbaka på rätt spår. Under det andra kvartalet motsvarade försäljningssiffran byggbolagens pågående, osålda, produktion.”  Samtidigt skriver Dagens Nyheter (DN) ”Förra hösten var det tvärstopp. Men nu drar byggbolagen återigen i gång nya bostadsprojekt.”. När byggandet ökar, så blir det också fler jobb, och mer fart i landets ekonomi. En glad nyhet för oss som befinner oss i den del av näringlivet som är nära byggbranschen. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s