Nytt på elektronikfronten

Fujifilm Real 3D W1

I dagens SvD skrivs om elektronikmässan i Berlin som just avslutats. Här på kakelbloggen har ni tidigare kunnat läsa om OLED-tekniken som kommer att revolutionera både ljus & bild i en nära framtid. Bland de mer innovativa prylarna som kanske inte behövs, men som visar vad tekniken kan göra, finns en ny kamera från Fuji, som tar 3D bilder. Tänk er en framtid när man kanske har OLED integrerad i kakelplattor, och då ha TV:n eller datorskärmen som en naturlig del i huset. Antingen kan man byta färg på hela badrummet, visa film när man badar, eller scanna av internet när man tar en paus på hemlighuset. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s