Arkitektvänligt i Älvsjö i framtiden

arkitekt2KakeldaxGruppen har en mycket vacker butik på Mässvägen i Älvsjö i Stockholm. På 2:a våning kommer ytor att inom kort börja iordningställas där byggföretag så som Skanska, NCC och JM kan mötas tillsammans med arkitekter och plattsättningsföretag för att i trevlig miljö kunna planera och förebreda framtida projekt. Byggkeramik (kakel och klinker) har i alla tider använts i byggnader och fastigheter som skall bestå under lång tid. Att planera för sådana projekt, tar tid och kräver också möjligheten att på ett trevligt och inbjudande sätt  kunna mötas för samtliga inblandade parter: designers, byggare, entrepenörer och leverantörer.  KakeldaxGruppen har som målsättning att innan utgången av oktober månad, ha skapat en plattform där sådana möten kan äga rum i Älvsjö.arkitekt3 I samband med detta kommer också butiken att få en ansiktslyftning, där koncernens varumärke Kakelcentralen kommer att pryda fasaden mot de konsumenter som besöker butiken på 1:a plan. För våra plattsättningskunder, kommer ingen större förändring att märkas annat än att yrkesentren kommer att prydas med en ny design med skylt som anger att det är en ”Yrkesbutik i KakeldaxGruppen ”. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s