Här bygger man ett högt hus.

burj dubaiI Dubai går bygget av Burj Dubai nu mot sitt slut. Burj Dubai (arabiska برج دبي هو Dubaitornet) är en skyskrapa i Dubai, Förenade Arabemiraten. Den nådde sin slutgiltiga höjd på 818 meter den 17 januari 2009. Första designen var 705 meter hög men byggnaden genomgick under uppbyggandet en höjdökning till 818 meter. Skyskrapan förväntas öppnas 24 september 2009. Byggnaden ska användas som hotell, kontor och för bostäder. Våning 123 och 124 ska vara utsiktsplats för allmänheten, där man även kan vara utomhus. I byggnaden finns totalt 4 stora swimmingpooler och 334.000  m2 golvytor. (Wikipedia)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s