KakeldaxGruppen investerar i Örebro, Älvsjö och Västerås

KakeldaxgruppenKakeldaxGruppen har beslutat att genomföra ett antal investeringar i befintlig butikskedja. I Örebro byggs Kakeldaxbutiken om och får bland annat en helt ny entré. I Västerås flyttas butiken till ett mycket bättre läge och får därmed nya lokaler som är bättre anpassade för både proffs och konsument. I Älvsjö görs en omprofilering från Kakeldax till Kakelcentralen och butiken blir därmed kakelkoncernens arkitektcenter i Stockholmsregionen. Investringarna är en start på en positionering där KakeldaxGruppen inom kort kommer att förstärka sin varumärkesprofil på lokala marknader. Städer som står på tur under september/oktober är Malmö, Helsingborg, Växjö, Kalmar och Upplands Väsby i Stockholm.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s