Kakelcentralen gör comeback

kc kvadrat + gruppenVarumärket Kakelcentralen får en ny renässans i början av oktober månad. KakeldaxGruppen byter då varumärke i Malmö, Helsingborg, Växjö, Kalmar, Kristianstad och Älvsjö från Kakeldax till Kakelcentralen. ”Detta är ett led i vår nya varumärkesstrategi, där vi betonar att alla affärer är lokalt förankrade, och att ett starkt lokalt varumärke alltid övervinner ett svagare nationellt sådant”. Varumärket Kakelcentralen har under många år laddats med värden så som inspiration, hög kvalitet, design, inredning, och professionalism. Dessa värden är samtidigt kärnvärden för hela KakeldaxGruppen, och det är därför med stolthet vi nu lokalt återtar varumärket Kakelcentralen, samtidigt som vi för in det på en ny marknad – nämligen i Stockholm, där Kakelcentralen i Älvsjö, blir koncernens flaggskepp i huvudstaden. Älvsjöbutiken skall nu byggas färdig på 2:a våning, där arkitekter, byggföretag och professionella inredare och journalister kan mötas i en miljö där byggeramik får en ny dimension. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s