Semestertips Zakynthos

zakynthos

Idag är det slutet av september, vädret är tämligen gråmulet, och det var länge sedan det var en rejäl semester senast. Sitter här och tänker på trevliga resmål. För dig som gillar Grekland, kommer här ett mycket trevligt semestertips. rizoliaPå ön Zakynthos kan man hyra villor om man inte gillar att bo på hotell ”mitt i smeten”. För något år sedan hyrde vi en villa i Lithakia, på ett ställe som heter Rizolia Villas. Köp en flygstol med Apollo, hyr villan direkt via internet, hyr en bil, och upplev en fantastisk ö i Medelhavet. Varje villa har en egen pool som man kliver rakt ut i efter att man ätit frukost på egen veranda. Villorna ligger i en olivlund, långt från de normala turiststråken. (Fler bilder)/ Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s