Fem av fem i La Liga

zlatanZlatan gjorde det igen. Mål alltså. Nu har han gjort mål i fem av sina fem första matcher för Barcelona. Denna gång gjorde han 1-0 målet mot Malaga när det var tänkt att han skulle vila sin stukade fot på avbytarbänken. (SvD, DN, GP). Engelskpråkiga goal.com skriver att matchen var hård och Zlatan själv bekräftar att det var tufft på plan. 2-0 slutade matchen, och Barca har nu fem raka vinster, där Zlatan gjort mål i varje match. En kille som växte upp i Rosengård i Malmö, fick sina första fotbollsskor när han var 5 år, och började vägen mot toppen med att kicka boll på grusplanen vid Cronmansväg med sina kompisar. (Wikipedia)

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s