Cersaie Bologna 2009

Cersaie_logo29 september – 3 oktober är det byggkeramisk mässa i Bologna i Italien. KakeldaxGruppen är på plats med ett starkt team för att både göra affärer, inhämta inspiration och att på plats följa de senaste trenderna inom design för moderna byggkeramik. paradyz531 tillverkare av keramiskt material (kakel, klinker, mosaik) visar under 5 dagar upp både sig och sina yppersta produkter. 83 875 besökare från 135 länder kommer för att inspireras och göra affärer. 25 657 av dessa från länder spridda över hela världen. Av dessa är 4.376 arkitekter och 2.674 inrednings designers. KakeldaxGruppen är på plats med 6 personer. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s