Gais i blåsväder

gaisDet talas om tvångsnedflyttning eller straff på 20 miljoner där papperstrassel kan innebära poängavdrag för Gais. ”– Märkligt att det är olika regler för olika spelare. För Daniel Morais fick vi uppehållstillstånd för hela kontraktstiden, det fick vi inte för Wanderson.”, säger Gais ordförande Christer Wallin i dagens GP. DN skriver ”Gais brasilianare Wanderson do Carmo kan ha spelat två månader utan arbets- och uppehållstillstånd. Nu har Örebro SK och Hammarby lämnat in en protest till Svenska fotbollförbundets disciplinnämnd”. SvD skriver samtidigt ”Nu kan hela den allsvenska tabellen räknas om – och det kan bli Hammarby och Djurgårdens räddningsplanka….”. Tänk att ett uppehållstillstånd kan förändra tabellen i allsvenskan…. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s