Nyhet i kakelbloggen Fredagstema

ödeö

Redaktionen på kakelbloggen har i samråd med expertis inom bloggosfären kommit fram till att ansluta kakelbloggen till ”fredagstema”.  Dagens fredagstema är ”Vilka 3 saker skulle du ta med dig till en öde ö?”. Vi är ju nya inom bloggosfären så vi vet inte riktigt hur fredagstemat går till, men eftersom vi är obotliga optimister så gör vi ett försök att ge vårt bidrag till fredagstemat. På redaktionen för kakelbloggen har vi efter långa och kluriga samtal och funderingar kommit fram till, och enats efter en hel del ”give and take” om att följande ting skulle vara bra att ta med sig:

1.  Hjärtliga Dassboken utgåva 1 anno 2002.

(man behöver ju något bra att läsa, annars blir det för tråkigt)

2.  En god flaska vin.

(när den är utdrucken kan den användas till flaskpost)

3. En laptop med satelitanlutning till internet.

(för att kunna dokumentera ö-vistelsen på  bloggen)

Fler bloggare som funderar över fredagstema är: Västmanländskan, MaisOui,  Nilla, Simone, Desiree, Annika, Anne, Petra, Millan, Anki, Cecilia, Leopardia, Strandmamman, Jemaya, MiaD, Lena, Erica, Marie, Saltistjejen, Lia, Marina, Jennie, Anna, Ingabritt, Emma, Kristallena, Christel, Moster Mjölgumpa, Musikanta, Norrsken och Stjärnfall, Taina, Sparkling, Marskatten, Sara, Lisa, Minerva, Bollebygdsbo, iamannika, Petchie, Ebba, Gerda-Thyra, Lotta, Lullun, Mamma J, Mårran

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s