Registered Trademark

prvKakeldaxGruppen har ett antal skyddade varumärken i Sverige. Kakeldax, Kakelcentralen, Stigs Kakel och Ceramos är några av dem. Fördelen med ett av PRV (Patent och Registreringsverket) registrerat och skyddat varumärke, är givetvis att man kan skydda sig mot varumärkesintrång på ett enklare sätt än om man arbetar med icke skyddade varumärken. Med den satsning som KakeldaxGruppen nu påbörjat i Sverige så kommer koncernens varumärken nu att byggas upp med många olika typer av marknadsföring, och då är ett skydd hos PRV en bra bas att stå på. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s