Kakelcentralen i Kalmar

kalmar1

kalmarsmallrightI Kalmar hittar du Kakelcentralen (KakeldaxGruppen) på Torsåsgatan 5A. Här ligger en av Kalmars spännande butiker som är fylld med kakel, klinker och mosaik. ”Hittar du det inte någon annanstans – hittar du det hos oss”, hälsar ett glatt gäng som trivs med att hjälpa både konsument och proffskunder att hitta lösningar när det gäller byggkeramik. Just nu säljs ett antal badkar ut ur utställningen (och en spaanläggning) för att ge plats till en delvis ny inredning som kommer att installeras i slutet av året. / Red.

kalmarcrew

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s