KakeldaxGruppen rullar in nytt IT system

orionrollout

KakeldaxGruppen befinner sig just nu i ett stort IT systembyte. Samtliga butiker i koncernen skall nu få gemensamt IT system (tidigare har vi arbetat i 4 olika system). Detta ger stora fördelar för vår koncern (logisitk, beställningar, ordning och reda mm), med syfte att öka vår service grad mot våra kunder, och också för våra proffskunder som snart kommer att kunna gå in i butiker i hela Sverige och handla med ett och samma kundnummer. Vi räknar med att vara klara med systembytet i mitten av december månad i år. Bilden ovan är från dagens övningar i Växjö, som var den 4:e butiken i koncernen som fick tillgång till ett nytt, modernt butiksdatasystem. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s