Växjö i bilder.

VXJ1

vxjsmallextKakelcentralen (KakeldaxGruppen) på Verksatdsgatan 5 i Växjö är utsedd till KakeldaxGruppens konceptbutik. Med sina 780 m2 som total yta för både utställning, lager och kontor, är butiken sprängfylld med byggkeramik med hjälp av många innovativa lösningar. Växjö är ett lysande exempel på hur en riktigt bra kakelbutik kan se ut i framtiden i KakeldaxGruppen. Under hösten kommer ett antal medarbetare från andra kakelbutiker inom koncernen att besöka Växjö för att utbyta erfarenheter och idéer och hur man kan visa kakel, klinker och mosaik på ett inspirerande, innovativt och säljande sätt. / Red.

vxj5

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s