Hösten är här, och viljan att göra om inomhus

DSC_0040

DSC_0004_23_octOktober, höst, löven faller av, morgonfrost, mörkret tar grepp om dygnets timmar – dags att plocka fram värmeljusen. Nu är tiden inne att göra en förändring inomhus. Dessutom så finns ju ROT-avdraget. Varför inte passa på att sätta in en braskamin, och kanske sätta en fondvägg med mosaik bakom kaminen ?

conturaROT-avdraget kan användas för både intallationen av kaminen och för plattsättaren. Härliga tusenlappar att spara som kan ge möjlighet att förverkliga en dröm som legat och pyrt under många år. Titta in tillsammans med hela familjen i en av KakeldaxGruppens butiker och dröm dig bort en stund. Hur skulle vardagsrummet se ut med en vägg klädd i keramik? Kanske ett klinker golv under en ny braskamin, eller nytt kakel i badrummet? Är det någon gång under året du skall slå till med en förändring så är det nu, då har du julen räddad, och får glädje av din investering under årets mörka månader och under många år framöver. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s