Danmark klara för VM.

fotbollSverige – Danmark, en match vi helst vill glömma. I Danmark är det jubelfest, medan vi här hemma har sänkta huvuden, inte minst på grund av att Portugal dessutom gjorde en stark match under gårdagen. (SvD, DN). Vi får glädja oss åt Danmarks framgång, och kanske vi sitter på Ströget, med en skummande Carlsberg och ser på VM på storbilds skärmar ihop med våra Danska grannar när Danmark kämpar i Sydafrika sommaren 2010. Grattis Danmark till ett väl genomfört kvalspel. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s