Det som var sant då är lika sant idag.

tonyÅr 2000 skrevs det på Stigs Kakels hemsida: ”Stig Johansson och hans fru Solveig Johansson grundade Stigs Kakel som en distributör av keramiska plattor 1980. Vår affärsidé är att förse privatkunder och företagskunder med ett brett utbud av kvalitetsplattor och tillbehör till en konkurrenskraftig prisnivå som ger kunden en känsla av ett bra köp. Stigs Kakels produkt sortiment inkluderar golvplattor, väggplattor, verktyg och accessoarer, värmegolv, badrumsmöbler och mycket, mycket mer. På Stigs Kakel tror vi starkt på att vi erbjuder de mest kvalitativa produkter inom den keramiska plattbranschen på den svenska marknaden, men vår framgång kommer inte enbart från de högklassiga produkterna, vi på Stigs Kakel sätter också stort värde på våra strategiska partnerskap och på att vårda långa relationer med våra kunder, tillverkare, leverantörer och återförsäljare. Stigs Kakel är en växande organisation och ett företag med bred kunskap inom byggindustrin. Vårt mål är att utöka vår position som en av de största distributörerna inom keramikbranschen i Sverige, och samtidigt bibehålla standard som har gjort Stigs Kakel konkurrenskraftigt över åren. För att nå detta mål, kommer vi att fortsätta med vår nuvarande företagsprocess, samtidigt som vi ser nya möjligheter, utveckla ännu starkare strategiska relationer med våra intressenter och tillgodose våra kunders efterfrågan. Med denna goda utsikt är Stigs Kakel redo att möta efterfrågan på keramiska plattor, tillbehör och accessoarer nu, och i framtiden.” Det var sant då, och är lika sant idag nästan 10 år senare. Foto: Tony som idag är försäljningsansvarig för hela Stigs Kakel (KakeldaxGruppen) i Göteborgsregionen, arbetade då med butik/inköp. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s