Kakelcentralen förklarar sin affärsidé år 2003

kakelcentralen00001Kakelcentralens hemsida 2002: Företags idè Att leverera kakel & klinkerplattor med tillbehör till Privatkunder och Proffskunder, och att bearbeta Påverkare och Arkitekter. Produkter Att jobba med Europas ledande producenter inom våra olika produkt segment, ( Marazzi, Caesar och PCI ) kan vi påverka trender och materialval i både färg och form samt funktion. Kompetens Att personer inom sitt område skall vara utbildade och eller informerade om rutiner och normer, inom företaget och branschen. Kunden i centrum Vi skall inte enbart sälja produkter, utan lyssna på vad kunden har för behov och önskemål med sitt projekt. Målet är att leverera lösningar som är tekniskt möjliga, ekonomiskt rimliga och estetiskt motiverade. Så var det då, och så är det fortsatt idag i Kakelcentralen (KakeldaxGruppen). / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s