Kakeldax siktade starkt på kakel 2003 och än mer inför 2010

kdx

Kakeldax hemsida 2003: ”KakelDax för ett av Stockholms bredaste sortiment av keramik. Alltifrån frostsäkra klinkers för utomhusbruk, mosaiker i personliga färgkombinationer, badrum- och kökskakel mm. Här finns något för alla smaker och plånböcker. Vi visar keramik i hemlika miljöer för att du ska kunna bilda dig en uppfattning om hur ditt badrum kan komma att se ut efter en renovering. Det som visas i utställningarna förs även i lager, med få undantag.” Så lät det då, och så låter det än idag. Kakeldax (KakeldaxGruppen) kommer inför 2010 att väsentligt stärka sin position som en av marknadsledarna i Sverige inom byggkeramik. Med den samlade kompetens som finns i KAkeldaxGruppen (Kakeldax, Kakelcentralen och Stigs Kakel) har nu 2010 års kollektion av byggkeramik fastlagts. Under hösten kommer nya spännande och inspirerande material att visas i koncernens butiker. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s