KakeldaxGruppen i Stockholm

marazzi

I Stockholm har KakeldaxGruppen många butiker. För dig som är sugen på inspiration för att göra om hemma så rekomenderar vi våra stora fina utställningsbutiker i Bromma, Länna, Älvsjö och Arninge. Här hittar du ett stort utbud av byggkeramik i inspirerande utställningar. Just nu har vi lokala kampanjer som gör det extra trevligt att unyttja ROT-avdraget. Varför inte göra om i badrummet, och kanske passa på att köpa något av våra utställnings badkar, eller en ny badrumsinredning. Välkommen in på en stunds inspiration.

För dig som inte söker det allra senaste, utan är ute efter ett klipp har vi också koncernens outlet i Upplands Väsby. Kanske dags att köpa ett parti kakel eller klinker för nästa sommars projekt i torpet eller i sommarstugan? / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s