ROT avdraget ger möjligheter

Ceramos

Genom att utnyttja ROT avdraget kan du nu börja fundera på att förverkiga dina inredningsdrömmar hemma. Istället för en semester för en vecka eller två, så kan du skapa något bestående som du och familjen har glädje av, varje dag, var vecka och månad under många många år framöver. Kom in i KakeldaxGruppens butiker, eller besök någon av våra återförsäljare och tillåt dig att bli inspirerad. Ta hjälp av någon av våra plattsättningskunder, och skapa dig en ny miljö hemma. / Red.

tiles1

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s