Kvalitet i badrummet

Ballings

KakeldaxGruppen har som mål att vara Sveriges främsta leverantör av byggkeramik. I den satstsningen ingår också ett sortiment av kringliggande produkter som skapar ett komplett badrum. En sådan produkt är badumsmöbler. KakeldaxGruppen har sedan många år samarbetat med Ballingslöv. Ett varumärke som står för kvalité och som passar in bra i KakeldaxGruppens produktutbud. För dig som vill drömma dig bort och skapa ditt eget drömbadrum: klicka här./ Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s