Collezione Anno 2010 KakeldaxGruppen

marazzi tiles

Efter Bolognamässan har sammanställningen av en mycket spännande och tidriktig katalog med byggkeramik (kakel, klinker, mosaik) accelererat hos KakeldaxGruppen.  Tillsammans med några av världens främsta framställare av kakel och klinker, görs nu en satsning på att positionera KakeldaxGruppen ordentligt på den Svenska Marknaden. Katalogen vilken är en av KakeldaxGruppens mycket stora marknadssatsningar inför 2010 baseras på ett samarbete av KakeldaxGruppens främsta kännare av byggkeramik. Val av tillverkare, material, design och främst vad kunderna på den svenska marknaden söker, är huvudkriterierna som lagt grunden till det sortiment som våren 2010 skall presenteras i både katalog, utställningar i butiker och på pannåer hos KakeldaxGruppens återförsäljare. Redan under novembember månad 2009 kommer smakprov av delar av 2010 års sortiment att börja visas i utställningar i KakeldaxGruppens butiker. Butiks sortimentet kompletteras med ett unikt projektsortiment från väldens mest framstående och tillförlitliga producenter av högkvalitativ byggkeramik vilket riktar sig till främst till offentliga miljöer och större byggprojekt. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s