KakeldaxGruppen byter profil i Älvsjö

KakeldaxGruppens investering i Stockholm börjar nu ta form. I veckan sattes nya skyltar upp på butiken i Älvsjö, som nu kommer att färdigställas som koncernens centrum för arkitekter, inredare och storkundsbearbetning i Stockholmsregionen. KakeldaxGruppen arbetar med tre starka varumärken i Sverige. Kakeldax kommer att ha 5 butiker i Stockholm (InfraCity, Älvsjö, Länna, Arninge, Bromma) och dessutom 3 butiker i Örebro, Norrköping och Västerås. Stigs Kakel med 2 butiker i Göteborg (Hisings Kärra och Högsbo). Kakelcentralen med 5 butiker i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Växjö och Kalmar. Dessutom finns koncernens ÅF centrum i Örnsköldsvik.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s