Kakeldaxgruppen i vardagen

gamla-ullevi

Nya gamla Ullevi

Årets match i allsvenskan kanske till och med tidernas match i allsvenskan avgjordes igår. Det var mer än något så ovanligt som ett avgörande i sista matchen mellan båda lagen som slogs om titeln! Det var prestigen mellan Stockholm och Göteborg, men inte på det sättet det brukar vara. En lätt uppskattning är att troligen 2/3 delar av alla stockholmare heja på IFK igår. Hur kommer sig detta? Jo kära kollegor i Högsbo och på Hissingen är att man ser hellre sina största konkurenter misslyckas än att lyckas. Detta går före att SM-guldet går till den staden som man bor i. Något som gör det otroligt tungt att vara Bajare i staden för tillfället.

soderstadion_1155253744 Söderstadion 300px-Swedbank_Arena_OutsideModos borg

Det roliga med att jobba med keramik och att vara så yrkes ”skadad” som jag är, är när man lägger märke till allt kakel och klinker som finns överallt i vår vardag, jag är nog inte ensam om detta. Men för att krydda med lite onödig information, så har Kakeldaxgruppen levererat keramik till flera av sveriges största arenor, Restaurangen på nya gamla Ullevi, Söderstadions omklädningsrum och första våningen i Swedbank arena i Ö-vik/Foppaland. Detta fenomen med Swedbank arena som så många av alla arenor i sverige kommer heta, kommer vi i Kakeldaxgruppen självklart att försöka få vara leverantör till.

swedbankarena05

Nationalarenan i Solna, ännu en Swedbank Arena

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s