Vi behöver fler säljare i butikerna i Stockholm

Personal

I Stockholm har KakeldaxGruppen 5 butiker som arbetar gemensamt mot proffsmarknaden under varumärket KakeldaxGruppen, men med 3 olika varumärken mot konsument (3 butiker Kakeldax, 1 butik Kakelcentralen och 1 butik KakelOutlet). Vi satsar nu starkt på att positionera oss och söker personal som vill arbeta tillsammans med oss med inriktning på att bli 1:a inom byggkeramik i en av Sveriges ledande kakelkoncerner. Oavsett om du tycker om att arbeta med B2B eller konsumentförsäljning via butik är du välkommen att höra av dig till oss. I dagarna annonserar vi i Stockholmsregionen, och redan nu kan du skicka in ett personligt brev och ditt CV till vår personalavdelning på rekrytering@kakeldaxgruppen.se. Vi har 16 egna butiker, och drygt 100 återförsäljare i Sverige och är 110 medarbetare i vår koncern som årligen omsätter ca: 280 MSEK.  / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s