2009 Mise en place

en_placeMise en place (uttalas: misanplass) ”Allt på sin plats. Grunden för alla proffs i köket – och det du alltid ser i tv när kockarna ska laga mat – att de först ser till att ha allt tillgängligt, på plats. Då går allt så mycket snabbare sedan.” (Källa Expressen). Hösten 2009 för KakeldaxGruppen handlar mycket om ”Mise en place”. Att få ordning inför 2010 som blir året då KakeldaxGruppen börjar titta framåt ordentligt. Under hösten och vintern 2009 handlar det mycket om sortiment, IT, rutiner och att skapa gemensamma värderingar och rutiner i vår kakel koncern. Våra medarbetare gör och har gjort ett formidabelt arbete under de senaste tre månaderna, och nu har vi två månader kvar till inträdet i 2010 som blir året då vi skall öka vår kapacitet att ta in nya spännande order från kunderna och leverera den ena utsökta rätten efter den andra. swedishchef460Samtidigt som vi arbetar med att få ordning under 2009, har vi lyckats ökat vår omsättning och förbättra vår ekonomi, vilket skapar en stark grund för ett roligt och spännande 2010.  En stor eloge till samtliga medarbetare från Örnsköldsvik i norr, till Malmö och Kristianstad i syd som gör ett fantastikt arbete, var dag och var vecka. Och en önskan om en trevlig helg till alla läsare av KakelBloggen som nu närmar sig 17.000 besökare. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s