Tryckfelsnisse i Metro Stockholm

Metro 20091106I dagens nummer av Metro i Stockholm har KakeldaxGruppen två annonser. I en av dem har den moderna trycktekniken gjort texten oläslig. Tråkigt, men å andra sidan så syns båda annonserna på nytt på tisdag nästa vecka igen. För dig som vill arbeta med kakel och klinker mot både proffs och konsument, rekomenderar vi att införskaffa ett nummer av Metro där du hittar mer information kring bolaget och hur du hör av dig till oss med intresseanmälan för jobb i någon av våra 5 butiker i Stockholm (Bromma, Arninge, Länna, Älvsjö eller Upplands-Väsby). / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s