2010 året då KakeldaxGruppen lägger in 3:an

kdxg

2010 blir året då KakeldaxGruppen kommer ut ur en skarp kurvtagning, och trycker ner pedalen inför en lång raksträcka. Ny produktkatalog, nya pannåställ, ett gemensamt IT-system, starka partneravtal, ett nytt arkitekt- och utbildningscentrum i Stockholm och en turboladdad marknadsföringsbudget i kombination med kakel och klinker från världens främsta producenter i sortimentet. När 3:an går in, så blir accelerationen något som kommer att ge en härlig känsla.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s