KakeldaxGruppen har ett mycket brett sortiment.

KakeldaxGruppen har drygt 20.000 artiklar upplagda i sitt ordinarie sortiment. Kakel, klinker, lister, fog, fix, spackel, verktyg, badrumsinredningar, armaturer, duschväggar mm mm. Just nu pågår ett intensivt arbete med en ny katalog som kommer att innehålla ca: 3.000 av dessa artiklar. En katalog som går i tryck i början på 2010, och som även kommer i digital form på KakeldaxGruppens hemsida.

Behöver du ytor med kakel eller klinker, så hittar du allt du behöver i någon av KakeldaxGruppens 16 butiker i Sverige. Kakeldax, Stigs Kakel och Kakelcentralen – alla ingår vi i samma koncern och vår inriktning är att erbjuda marknaden ett komplett program inom byggkeramik. Välkommen in i en av våra butiker./ Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s