Vänner !

Många sådana finns i vår kakelkoncern. Män och kvinnor som varje dag arbetar med ett och samma mål – att skapa Sveriges främsta koncern inom byggnadskeramik. Att göra detta tillsamman, och att överraska båda andra och sig själv – det är en stark drivkraft. I KakeldaxGruppen arbetar idag ca: 110 människor med ett och samma mål – att bli bäst på kakel och klinker i Sverige. Varje dag arbetar vi tillsammans för att bli bättre på att erbjuda produkter och service till våra kunder. Vi har drygt 20.000 artiklar som vi hämtar hem till Sverige från 20 länder allt i från Kina, Indonesien, Portugal, Holland, Tyskland och Italien – för att skapa vackra miljöer i våra hem och offentliga miljöer här hemma i Sverige. Trevlig helg / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s