En katt i badrummet

När man surfar runt på internet och letar efter inspiration så hittar man de mest fantastiska bilder. Italienska Vouge är en leverantör till KakeldaxGruppen. Bilden ovan är ett inspirationsbadrum gjord med keramik (kakel och klinker) från just Vouge. Vouge i Italien (tidskriften) gör ibland mycket spännande fotojobb. Bilden på katten är från ett sådant. Oavsett katt eller inte i badrummet, så inpirerar färg och form mycket. Vitt grått och svart är idag stora färger inom byggkeramiken. För ett antal år sedan var det beige och andra försiktiga kulörer. Varför inte våga stick ut lite och sätta in lite starkare färger i hemmet. / Red.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s